Can Canel·la

Font de can Canel·la
Font de can Canel·la

Avui dia pràcticament només queden un parell de murs de paret d’aquesta antiga masia, i encara coberts per la vegetació. Es troben al nord-est de can Mestret, una mica més al sud-est d’on indica el mapa de l’editorial Alpina, però en el límit superior de les feixes que es troben en aquest lloc. El que se’n pot veure suggereix una estructura quadrangular de 5 m per 6 m situada en el punt 41º 42’ 679 – 002º 13’ 960 – 799.

Una mica per sota i a ponent de la casa (41º 42’ 685 – 002º 13’ 932 – 791) hi ha una font de cisterna encastada en el marge d’una feixa. Fa 60 cm d’altura per 40 cm d’amplada a la part inferior, on hi ha un bloc que evita que l’aigua es perdi i permet que quedi estancada al seu interior. Aquesta cisterna té un profunditat de 90 cm i està construïda en pedra seca. En el moment de la visita (abril de 2012) la font era seca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.