L’assassinat d’en Bonnoi

Can Bon Noi era una casa que es trobava sota el Còmics, sembla que molt a prop de la carretera de Sant Feliu. Durant la guerra civil, un dels homes de la casa era considerat un espia (al servei del comitè revolucionari?). Era un germà dels propietaris del Pujol.

La seva condició d’espia va fer que unes persones de can Farigola li tallessin el coll amb un volant (falç) al carrer de les Comptesses. Varen deixar el cos allà mateix i quan el varen trobar el seu propi gos se n’havia menjat la meitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.