Salt de can Puig

Gorg de can Puig
Gorg de can Puig

La Riereta, en passar per sota de can Sidró i can Puig, una mica més amunt de l’aqüeducte de Dosrius (41º 43′ 665 – 002º 17′ 979 – 473), fa un saltant que acaba en un gorg d’aigües cristallines. L’indret és fresquívol i queda protegit de les grans massificacions.

S’hi accedeix des de l’aqüeducte de can Dosrius, seguint la pista que remunta el torrent fins a sota de can Sidró. Un cop aquí, un corriol permet travessar el riu per sobre del saltant, s’enfila lleugerament per l’altre costat (amb l’ajuda d’una corda fixa) i baixa a l’inici del gorg.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.