Forn de calç de can Boget

En el lloc que avui dia els mapes de l’ICC anomenen els camps de can Boget (41º 42’ 246 – 002º 15’ 547 – 406), enmig de la vegetació, es troben les restes d’un forn de calç de dimensions considerables (fa uns quatre metres de diàmetre i entre quatre i cinc d’alçada a la part millor conservada). La seva boca està orientada al sud i respon a la tipologia més habitual a la zona. Està molt poc vidriat, fet que podria portar a pensar en què només es fes servir una vegada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.