El pont del Sot del Pont

Ancoratges del pont
Ancoratges del pont

El sot del Pont es troba al sud de la Móra i és travessat pel camí que duu de la Figuera a l’església parroquial. Per la importància d’aquest camí és fàcil suposar que en aquest indret es va fer una mena de passera, que hauria acabat donant nom a l’indret.

Per això, quan el camí travessa el torrent, en el punt 41º 46’ 986 – 002º 18’ 607 – 865, es veuen dos encaixos de bases d’un pont o d’una presa de 20 cm x 15 cm. A la banda de llevant del camí, un cop passat el torrent, també s’observen tres graons tallats en la roca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.