La Bauma

La Bauma
La Bauma

Al torrent de Vall-llossera es troba una pedra buidada per sota i recolzada sobre tres dels seus costats, tancada parcialment amb algunes pedres que no es pot considerar que arribin a formar un mur. Està clar que aquest espai va actuar com a precari refugi, donat que al seu interior hi cap, com a molt, una persona estirada i encara sense massa comoditats.

Segurament actuava com a complement de la cabana de carboners que hi ha lleugerament per sobre, de la qual encara es conserva el parador. Entre els dos punts es conserva un magnífic camí carboner que acaba perdent-se en els contraforts de la carena del Passarell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.