Fons de cabana dels Frares

Es troba enmig d’una zona de feixes abandonades, al sud de can Bauma i al nord dels Frares (41º 46’ 116 – 002º 15’ 872 – 438). No està massa lluny de l’anterior i podria correspondre a la mateixa unitat estructural.

Estructura d’uns 2 m x 2 m, de planta arrodonida, adossada a la paret i a tocar d’un antic camí avui en desús. La coberta era feta per aproximació de filades i se suposa que tenia l’entrada encarada al sud. Actualment està tota enrunada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.