Puigcastellar

Puigcastellar
Puigcastellar

Masia situada al sud del turó de Puigcastellar (41º 43’ 623 – 002º 07’ 508 – 825), avui enrunada. Es tracta d’un edifici orientat al sud, amb murs de 60 cm de gruix fets de pedra i fang. Estava format per dos pisos i possiblement unes golfes, amb una teulada a dues aigües paral·lela a la façana principal. Presenta un forn a l’angle nord-est.

Al nord de la masia hi ha un pou rodó, o més aviat una cisterna, de 4 m de profunditat i 70 cm de diàmetre interior. Al costat de la casa hi ha dues basses i diverses feixes. Una mica més al nord del pou, en direcció al turó, hi ha un petit refugi construït sota un bloc de pedra i tancat amb un mur de pedra seca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.