Font seca del Roure Gros

Aquesta font de capelleta es troba uns 200 m al nord-est de l’ermita del Roser de Barnils, i a una vintena de metres al sud-est del Roure Gros, per sobre d’una antiga pista (41º 45′ 366 – 002º 11′ 185 – 807). Actualment es pot trobar fàcilment perquè l’entorn ha estat desemboscat. De fet, mesos enrere l’havíem buscada infructuosament després que en Jordi ens indiqués per on havia de ser. Ara, però, els propietaris de Barnils, en netejar l’indret, l’han recuperada.

Pel que en sabem, ningú no recorda haver-la vista mai amb aigua, i segurament d’aquí en va sortir el nom amb què se la coneix. Creiem que val la pena recordar-la per evitar que es torni a perdre entre els matolls.

També l’indret i el Roure Gros mereixen una visita (tot i que no hi ha massa bona perspectiva per admirar aquest arbre monumental que, per cert, acostuma a estar mal situat als mapes).

Font Seca del Roure Gros (Barnils)
Font Seca del Roure Gros (Barnils)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.