Un gravat sorprenent

Buscant per aquests mons de déu, ha aparegut aquest gravat fet en la paret d’una ermita romànica propera a un castell de datació medieval.

Diria que és una majestat, perquè s’hi veu una cara i dues mans tancades dins de tres cercles (dos eren de color vermellós i l’altre potser no estava pintat). En tot cas, té una forma que recorda un arbre, i la part dels peus podia ser el tronc del mateix. Bona part del cos està fet amb traços semicirculars, fets amb un compàs o unes tissores.

A part d’això, no en sé res més. Alguna idea?

En tot cas, potser es veu  millor amb una foto i quatre ratlles:

Reconstrucció de la majestat

4 pensaments sobre “Un gravat sorprenent

  1. Hola
    Podria ser que es tractés de l’ermita del Remei d’****? A la última visita que vam fer el vaim veure i no teniem cap notícia prèvia i vaig fer fotos.
    Salut

  2. De fet, a l’estudi que en va fer Fité parla d’alguns graffitis (cenefes i alguna imatge) petits però sorprenent no menciona aquest.

    1. Sí, és molt però que molt sorprenent. La veritat és que no sé com interpretar-ho. Només vaig veure els que esmenta la tercera vegada que hi vaig anar, i per mida aquest és molt més “visible” (perquè no crec que quan hi va anar no hi fos)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.