Font del Saüc

Font del Saüc
Font del Saüc

Font situada just a l’est de la masia del Saüc, en el punt 41º 47′ 135 – 002º 135′ 351 – 603, una mica per sobre de la pista i enmig d’unes feixes. Està formada per una galeria de mina d’uns cinc metres de recorregut i un parell de metres d’alçada i un d’amplada, actualment en molt mal estat (ha caigut una de les lloses del sostre). La mina és feta de pedra seca, amb una coberta de lloses. Té una porta fusta que està feta malbé.

L’aigua que en raja va a parar a dues basses situades a la feixa de sota, que servien per regar els camps de l’indret. Una mànega aporta aigua a la mina procedent d’algun lloc dins de la finca tancada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.