El Serrat dels Frares

Serrat dels Frares
Serrat dels Frares

Les restes d’aquesta masia, situades prop del serrat de la Casanova () no apareixen en cap mapa ni en el treball de toponímia de Garcia-Pey. Les hem trobades gràcies a l’amabilitat d’en Josep Àngel. Es troba enmig d’antigues feixes de conreu i pedreres, tot molt emboscat.

Es tracta d’una casa que feia un 10 m x 9 m, aproximadament, dividida en tres o quatre espais diferenciats i que sembla que tenia dos pisos. Encara avui dia es conserva un petit espai cobert, com una mena de cabana de 2 m de llarg per 1 d’ample, cobert de pedra seca en aproximació de filades.

A la banda sud sembla que hi ha les restes del que fou el forn.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.