Can Rellamat

Can Rellamat
Can Rellamat

Es troba a l’oest de can Mestret, a poca distància i ben visible (41º 42’ 610 – 002º 13’ 929 – 774). Actualment es conserva en força bon estat tot i no presentar teulada. Fa 10,60 metres d’ample per 8,50 de llarg. La porta sembla que estava situada al sud i que tenia una coberta a dues aigües, paral·lela a la façana. S’hi conserva el forn i una bassa a la banda est que sembla que recolliria les aigües residuals de la cuina.

A escassos metres a llevant de la casa, formant part d’un marge, hi ha una pedra amb un forat que podria haver servir per aguantar algun tipus de biga i uns gravats en forma d’esvàstica, que no creiem que siguin massa antics.

 

Gravats de Rellamat
Gravats de Rellamat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.