Can Borra

Can Borra
Can Borra

Es tracta d’una gran masia situada al sud-oest de can Mestret, visible tot i la cobertura vegetal que amenaça d’engolir-la (41º 42’ 580 – 002º 13’ 843 – 749). Té unes dimensions aproximades de 10 m per 10 m, amb una porta al sud i llindes planes sense data. Sembla que tenia dos cossos clarament diferenciats i com a mínim dos pisos. Està adossada a un petit cingle, del qual aprofita un petit balmat. Encara se’n conserva el forn. El seu estat actual és molt precari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.