Barraca de can Cartagena

Barraca de can Cartagena
Barraca de can Cartagena

Per sobre el sot de Furós i al costat del Barbot (41º 44’ 192 – 002º 11’ 673 – 630) es documenten les restes d’una antiga cabana de 5 m de costat, amb murs gruixuts (d’uns 50 cm). Les cantonades de l’edificació són poc treballades i fetes amb pedres de mides mitjanes. De tot el conjunt, el que millor es conserva són uns dos metres de la paret sud. Tot i que per les mides i la forma podria semblar que estiguéssim davant d’una teuleria, no hi ha cap evidència en aquest sentit. Es troba en el punt 41º 44’ 193 – 002º 11’ 681 – 640. L’antic camí passava per la seva cara nord, i si el seguim arribem a les restes d’una altra edificació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.