Can Cartagena

Can Cartagena
Can Cartagena

Aquesta casa es troba una setantena de metres al sud de la cabana (41º 44’ 160 – 002º 11’ 694 649), també a tocar de l’antic camí. Es tracta d’un edifici de 10,70 m x 5 m, amb un annex de 3,40 m x 6 m a la seva banda nord-est. Els murs fan 50 cm de gruix i són fets de pedra, fang i restes de teules. Del mur oest se’n conserven pràcticament dos metres d’alçada. A la banda nord hi ha una obertura d’1,10 m d’ample, que podria correspondre a una finestra. Les parets són fetes de pedra relligada amb argamassa i en algun indrets fang. Les cantonades estan ben treballades, sobretot les que millor es conserven, a la banda oest.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.