Ferreres Vell

Les restes d’aquesta casa es troben al nord-est de la confluència del torrent del Pujol amb el de Ferreres, a sobre de la pista que puja a Ferreres (41º 47’ 880 – 002º 18’ 035 – 582). Es troben en tan mal estat que no és possible assegurar quina extensió podia tenir. Sobre el terreny es veuen restes en una extensió aproximada de 15 m x 6 m, però podria tractar-se de dos edificis diferents. Un dels murs, el millor conservat, fa 90 cm de grui i és fet amb pedra seca. Aquestes mides i aquesta composició fan pensar en una possible cabana, de la qual es conservaria el primer metre dels murs que la formaven. De tota manera, a les seves rodalies es troben algunes restes de teules.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.