Can Ramon

Can Ramon
Can Ramon

Es troba al sud del Sunyer i a llevant del Montpar (41º 45’ 437 – 002º 13’ 719 – 716).

Es tracta d’una masia, actualment en runes, d’uns 10 m de costat (aproximadament), que semblaria dividida en dues grans estances. A la banda sud-est hi havia la cuina, de la que es conserva el forn blanc i algun armari encastat a la paret. La porta es trobava encarada al sud i feia 1,50 m d’amplada. Els murs que delimiten l’edifici són fets de pedra i fang i tenen un gruix de 60 cm. La casa tenia dos pisos i estava coberta amb una teulada a dues aigües paral·lela a la façana principal. Les cantoneres són fetes amb pedres mitjanes lleugerament treballades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.