Aventura Literària

Benvolguts amics i benvolgudes amigues,

Després de mesos de donar-hi voltes i de valorar si fer-ho o no fer-ho, finalment he decidit fer el pas endavant.

La situació actual del nostre país, que no és el moment de repassar, ha convertit l’edició en un negoci opac com pocs altres. La crisi de la lectura i del negoci editorial obliguen a imaginar nous models -no necessàriament de negoci-. La presència d’autèntics fraus editorials i el fet que els autors siguem considerats com els elements menys importants de la cadena de valor de l’edició m’han dut a plantejar el projecte Aventura Literària.

Aventura Literària pretén donar a conèixer la meva producció de ficció, desconeguda per la major part de la gent, alhora que aposta per una manera nova d’entendre la relació entre els autors i els seus lectors.

Les obres de ficció que es publiquin sota el segell d’Aventura Literària seran lliures i gratuïtes en com a mínim el 80% del seu contingut. D’aquesta manera, les persones interessades podran jutjar si l’obra s’ajusta als seus gustos, i així decidir si finalment els interessa o no l’adquisició de l’obra completa. Penseu-ho amb seriositat: quants llibres hauríeu tornat si, després de llegir-los, no us haguessin agradat i l’editorial us hagués ofert la possibilitat de recuperar els diners?

Per tot plegat us convido a participar en aquest projecte, un il·lusionant projecte que inicio amb una obra sobre la figura de Pere Serra i Pou, anomenat Matagossos. En aquesta obra, la Laura -un personatge de ficció que estudia a la Universitat de Vic- ha de dur a terme una recerca sobre la Guerra Civil i això la duu a conèixer la història d’aquest home que va morir a mans de la Guàrdia Civil l’any 1947. La guerra de silencis recull la veritable història del Matagossos i en fa una amalgama amb la vida de ficció de la Laura Desmolins. Podrà la Laura desentranyar la història d’aquell assassí confés (tres assassinats, dos atemptats amb bomba i un a mà armada) que va viure amagat pel Montseny?

Podeu aconseguir l’obra a http://aventuraliteraria.net/

M’agradaria que m’acompanyéssiu en aquesta Aventura Literària que acaba de néixer. Tant de bo l’obra us agradi i que en algun moment en puguem parlar personalment. Mentre no arriba el moment,

Bona lectura, amics i amigues!

Francesc Roma i Casanovas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.