Cabana de Montmany

Cabana de Montmany
Cabana de Montmany

Es troba a la carena que queda al sud-oest del tennis Montmany, uns vint metres per sobre de la carretera (41º 42’ 941 – 002º 14’ 771 – 517).

Es tracta d’una estructura de planta quadrangular, oberta al sud. Fa 3,70 m de llargada per 3,00 m d’amplada. La paret sud no existeix i permet l’entrada directa a l’interior de l’edifici. A la banda sud-oest hi ha un pilar adjunt a la paret. L’edifici fa en la part més baixa 1,80 m d’alçada i en la part central arriba, aproximadament, als 2,10 m. Les cantonades estan ben escairades, sobretot la nord-est.

L’edifici està cobert per una teulada a dos vessants perpendicular a l’eix de la planta. Es tracta d’una teulada a llata per canal (Martínez, 2010; 110). Actualment les bigues  i troncs que l’aguantaven estan en molt mal estat i ha hagut de ser apuntalada. Si no s’hi actua aviat, no tardarà a ensorrar-se. Hi ha indicis que s’hi ha guardat animals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.