Can Carrau

Les restes de can Carrau es troben al sud-est de l’església de Bertí, just a sobre la pista que hi porta, una mica més al sud del que indica el mapa dels Cingles de l’editorial Alpina (41º 43’ 182 – 002º 13’ 894 – 834). El seu estat actual és tan abandonat que només una intervenció arqueològica permetria saber-ne més dades. A simple vista només se n’endevinen els fonaments, coberts per la vegetació, però estan tan arranats que no s’han ni pogut fotografiar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.